26 års erfaring med nettdesign - 36 års erfaring med brosjyredesign

Vis flere valg
 • Sliter du med å få opp salget?
  Vi kan bidra positivt ved å gi folk lyst til å kjøpe av deg!

  Daglig leder Bjørn-Tore EngebretsenI 36 år, helt siden den spede begynnelse i august 1987, har alltid fokuset vårt vært å skape gode salgshjelpemidler for kundene våre. Opprinnelig gjennom utarbeidelse av selgende brosjyrer og i 26 år også nettsider som begeistrer og slår an! I våre dager lage vi mer nettløsninger enn brosjyrer uavhengig av navnet vårt.

  Vi har alltid lagt vekt på å gi kundene våre god valuta for investeringen sin. Det oppnår vi ved gjennomtenkte løsninger, effektivitet, en og samme designer kan lage nettstedet ditt, brosjyren og eventuelt helt ny profil inkludert logo.

  Vi kan tilby nettsider laget i CMS-verktøyet Wordpress, noe som gjør det til en fornøyelse å holde egne sider oppdatert. Du betaler ingen årlig avgift for publiseringsverktøyet.

  Foretrekker du at vi skal holde sidene dine ajour, er det greit å vite at vi noterer tid på nærmeste 5 minutt. Det er redelig og gjør at du kun betaler for faktisk medgått tid.

  Og mobilvennlige nettsider/responsiv design er viktigere enn noen sinne. Smarttelefonene er alltid påslått og er det eneste mediet som alltid følger med eieren.

  Vi kan som et av de eldste reklamebyråer i Norge hjelpe deg med stort sett alt av trykt og digitalt salgsmateriell. Kanskje trenger du hjelp til å komme på lufta med nyhetsbrev?

  Du kan kontakte oss på e-post salg@b-c.no.

  Vi kan gi deg noe nyttig, nettsider, brosjyrer med mer som begeistrer, generer salg, skaper resultater. Akkurat det de fleste er opptatt av i hverdagen. Og vi kan gjøre det på en måte som gjør prosessen til en fornøyelse. Vi kan love at du vil bli tatt meget vel hånd om!

  Har du lyst til å benytte våre tjenester? Da hører vi gjerne fra deg i dag eller en annen dag som passer deg bedre!

  Med vennlig hilsen
  Bjørn-Tore Engebretsen


  Daglig leder/eier

  PS Det er salget du skal leve av. Det er livgivende. Og det er der vi kommer inn med vår kompetanse, kunnskap og innsikt, engasjement og livsglede.